Dag van de Levende Rivier

-Alleen voor genodigden-

28 november 2015 van 10.30-12.30u

Dompel onder in het verhaal van de rivier, de kunst van het filmen, de kracht van natuurbeheer en de reis van de man en zijn kano. Fragmenten, behind the scenes, dialoog en het filmische eindresultaat begeleid met live muziek.

Op de dag van de Levende Rivier lanceren we deze cross-mediale film(tv)productie. Om te inspireren, te verdiepen en bezoekers mee te nemen in het verhaal achter dit bijzondere project. Een mooie ochtend geschikt voor kijkers van jong tot oud. Anderhalf uur lang word je ondergedompeld in de het verhaal achter het project, de kunst van het filmen, de kracht van het natuurbeheer in de rivieren.

Bijzondere fragmenten afgewisseld met een achter de schermen (interview makers), inhoud (visie op rivieren: ecologie & economie) en kunst (live muziek e.a.) en natuurlijk als afsluiting een bioscoopvertoning met ‘highlights’ uit de documentaire.  

We zien je graag op 28 november 2015 in Cinemec Bioscoop Ede. Vanaf 10u ben je welkom, het programma start om 10.30 en duurt tot 12.30u. Geschikt voor publiek van 8 jaar en ouder. 

Aanmelden voor de Dag van de Levende Rivier is gesloten.

Mocht je een persoonlijke uitnodiging hebben van Ruben Smit of één van de teamleden en je nog niet hebben aangemeld of nog vragen hebben stuur dan een mail naar delevenderivier@gmail.com

Deze dag is mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële en inhoudelijke betrokkenheid van BNN/VARA, Just Entertainment, Rijkswaterstaat, ARK, K3Delta. Levende Rivier is de terreineigenaren en andere betrokken organisaties dankbaar voor hun advies, ondersteuning en natuurlijk de hulp in het veld bij de opnames en draaidagen: Utrechts Landschap, Staatsbosbeheer, Wageningen Universiteit, Wereld Natuurfonds en  Natuurmonumenten